v okviru JR ''Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih v letih 2016 - 2018'' vas vljudno vabimo na predavanja dveh tujih strokovnjakov, in sicer:

16. in 17. 5. 2017, med 16:30 in 19:05 uro, v Sejno sobo 2, na predavanje prof. dr. Olivere Injac. Prof. dr. Injac bo predavala sledeči temi: 

  1. "Position and Role of Montenegro in Regional Security and Stability - integration and stabilization" 
  2. "Terrorism and Contemporary Security Challenges in the 21st century; Reflection of the Global Risks and Threats on Montenegrin and regional security",

ter

17. in 18. 5 2017, med 16:30 in 20:30, v Oranžerijo, na predavanje prof. dr. Ivana Koprića. Prof. dr. Koprić bo predaval sledeči temi:

  1. ''Evropski upravni prostor in reforma javne uprave v tranzicijskih državah, s poudarkom na primeru Hrvaške''
  2. ''Lokalna samouprava – pojem, vloga, modeli, elementi, decentralizacija''

Z izvedbo gostovanj gostujočih tujih strokovnjakov bo fakulteta sledila namenu javnega razpisa, in sicer spodbujanju in krepitvi vključevanja gostujočih tujih strokovnjakov v vse tri stopnje pedagoškega procesa, ter zagotovila doseganje predvidenega cilja: zmanjševanje prenizke stopnje internacionalizacije znanosti  in visokega šolstva.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 rs fds eu