Konferenca o pravni teoriji in pravni argumentaciji

Vabimo vas, da se udeležite Mednarodne konference o pravni teoriji in pravni filozofiji, ki bo potekala 18. in 19. novembra 2016 na Cankarjevem nabrežju 11, 1000 Ljubljana. Naslov konference je »Modern Legal Interpretation: Legalism or Beyond?«. 

Prijave so možne do 1. septembra 2016.

Več informacij o konferenci si lahko preberete v priloženem dokumentu.

Bled, 21.-22. novembra 2014

Vabimo vas, da se udeležite Mednarodne konference o pravni teoriji in pravni filozofiji. Konferenca bo potekala 21. in 22. novembra 2014 na Bledu v Hotelu Jelovica. Naslov konference je »Legal and Philosophical Challenges of Transnational Law«. 

Več informacij o konferenci najde na tej povezavi

Bled, 9.-10. novembra 2012

V organizaciji Fakultete za državne in evropske študije ter Evropske pravne fakultete je 9.-10. novembra 2012 na Bledu potekala četrta mednarodna konferenca, posvečena teoriji prava in pravni argumentaciji.

Konferenca je obravnavala teme, povezane s pravno teorijo, filozofijo prava in sodno prakso, razprava pa bo potekala tudi v zvezi z drugimi področji prava, s posebnim poudarkom na teoretičnih problemih na teh področjih. 

Več informacij o konferenci najde na tej povezavi

Nova Gorica, 11.-12. novembra 2011

V organizaciji Fakultete za državne in evropske študije ter Evropske pravne fakultete je 11.-12. novembra 2011 v Novi Gorici potekala tretja mednarodna konferenca, posvečena teoriji prava in  pravni argumentaciji.

Konferenca je obravnavala teme, povezane s pravne teorijo, filozofijo prava in sodno prakso, razprava pa bo potekala tudi v zvezi z drugimi področji prava, s posebnim poudarkom na teoretičnih problemih na teh področjih.

Priponke:

Brošura