Konferenca o pravni teoriji in pravni argumentaciji

Spoštovani!

Fakulteta za državne in evropske študije in Evropska pravna fakulteta, članici Nove Univerze, organizirata v petek in soboto, 10. in 11. novembra 2017, mednarodno konferenco v okviru projekta LegArg z naslovom:

The impact of the European Institutions on the Rule of Law and Human Rights Protection in Central and Eastern Europe.

Na konferenci bodo sodelovali priznani strokovnjaki iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Avstrije, Italije, Madžarske, Anglije in Poljske.

Konferenca bo potekala na Brdu pri Kranju, Predoslje 39, 4000 Kranj. Podrobnejše informacije v programu.

Vljudno vabljeni!

 

Vabimo vas, da se udeležite Mednarodne konference o pravni teoriji in pravni filozofiji, ki bo potekala 18. in 19. novembra 2016 na Cankarjevem nabrežju 11, 1000 Ljubljana. Naslov konference je »Modern Legal Interpretation: Legalism or Beyond?«. 

Prijave so možne do 1. septembra 2016.

Več informacij o konferenci si lahko preberete v priloženem dokumentu.

Bled, 21.-22. novembra 2014

Vabimo vas, da se udeležite Mednarodne konference o pravni teoriji in pravni filozofiji. Konferenca bo potekala 21. in 22. novembra 2014 na Bledu v Hotelu Jelovica. Naslov konference je »Legal and Philosophical Challenges of Transnational Law«. 

Več informacij o konferenci najde na tej povezavi

Bled, 9.-10. novembra 2012

V organizaciji Fakultete za državne in evropske študije ter Evropske pravne fakultete je 9.-10. novembra 2012 na Bledu potekala četrta mednarodna konferenca, posvečena teoriji prava in pravni argumentaciji.

Konferenca je obravnavala teme, povezane s pravno teorijo, filozofijo prava in sodno prakso, razprava pa bo potekala tudi v zvezi z drugimi področji prava, s posebnim poudarkom na teoretičnih problemih na teh področjih. 

Več informacij o konferenci najde na tej povezavi

Nova Gorica, 11.-12. novembra 2011

V organizaciji Fakultete za državne in evropske študije ter Evropske pravne fakultete je 11.-12. novembra 2011 v Novi Gorici potekala tretja mednarodna konferenca, posvečena teoriji prava in  pravni argumentaciji.

Konferenca je obravnavala teme, povezane s pravne teorijo, filozofijo prava in sodno prakso, razprava pa bo potekala tudi v zvezi z drugimi področji prava, s posebnim poudarkom na teoretičnih problemih na teh področjih.

Priponke:

Brošura