Fakulteta za državne in evropske študije 
Brdo pri Kranju, Predoslje 39, 4000 Kranj, Slovenija

Naša fakulteta je že leta in leta eden najboljših prostorov na
Slovenskem za izmenjavo heterogenih družbenih kritičnih razmislekov.

Spoštovani!

Univerzitetna knjižnica Nove univerze od letos dalje zagotavlja dostop do elektronske zbirke EBSCO Academic Search Premier, ki pokriva področje humanistike, družboslovja, naravoslovja in tehnike. Vključuje 3379 revij s celotnimi besedili, od tega je 1995 revij indeksiranih v Web of Science.

Poleg znanstvene literature vključuje tudi aktualna dogajanja iz sveta politike, ekonomije, kulture, tehnologije, zabave itn.

Seznam revij lahko pregledate na naslovu:  https://www.ebscohost.com/titleLists/aph-journals.htm

Do zbirke lahko dostopate na spletni strani UKNU. Za vse spletne vire Univerzitetne knjižnice Nove univerze je omogočen oddaljen dostop (od doma). Več o storitvah knjižnice na spletni strani UKNU ali v knjižnici v času uradnih ur: 10.00-18.00.

Iskanje in uporabo informacijskega vira EBSCO (oddaljen dostop za člane knjižnice) z obema zbirkama Military and Government Collection in Academic Search Premier bodo predstavniki EBSCO predstavili dne 31. januarja 2019 ob 18.00 uri v prostorih Nove univerze na Mestnem trgu 23, Ljubljana.

Udeležba je brezplačna, namenjena pa je predvsem mentorjem ter vsem, ki pripravljate dispozicije, pišete zaključne naloge ali druga znanstvena dela.

Za udeležbo se je potrebno prijaviti na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do vključno 30. 1. 2019. 

Vabimo vas k udeležbi in uporabi!

Ekipa UKNU