Člani sveta Alumni kluba

Darko Georgiev

Mag. Mojca Kozomara 

Dr. Leon Slak 

Aleksandra Smogavc

Ana Kreft 

Tomaž Zorjan

 

Leon Slak
Predsednik Alumni kluba

Ste morda nekdanji študent Fakultete za državne in evropske študije?

Prisrčno dobrodošli na spletni strani Alumni kluba fakultete.

Namen Alumni kluba je ohranjanje in krepitev stikov z diplomanti, magistri znanosti in magistri stroke ter doktorji znanosti, ki ste študij zaključili na Brdu pri Kranju ali ste študirali v kateri od dislociranih enot v Ljubljani ali v Mariboru. Večina se vas je po zaključku študija verjetno razpršila po vsej državi od koder so praviloma študentje naše fakultete, nekateri pa ste verjetno tudi zunaj naših meja. Tako pravijo podatki na fakulteti in to je razvidno iz seznama naših članov. Vemo pa tudi, da je večina nekdanjih študentov fakultete že bilo zaposlenih v času študija, kar pomeni, da imate veliko zanimivih izkušenj.

Bi jih želeli deliti z drugimi, izmenjati mnenja in stališča, prestaviti svoje profesionalne izkušnje in osebne uspehe? Izpolnite prijavnico za članstvo v Alumni klub fakultete. 
Ideje, mnenja in predloge za boljšo povezljivost in krepitev stikov nekdanjih študentov lahko posredujete tudi članom Sveta Alumni kluba po elektronski pošti (za kontakt se obrnite na referat).

dr. Leon Slak
Predsednik Alumni kluba