Obveščamo vas, da bo Univerzitetna knjižnica Nove univerze v Ljubljani, katere del je tudi knjižnica Fakultete za državne in evropske študije, danes, 29.4.2019, in jutri, 30.4.2019, odprta do 16. ure.

Spoštovane študentke, spoštovani študenti,

vljudno vas vabimo na akademski forum ob zaključku projekta Reforma demokratične in pravne države v Sloveniji. Akademski forum bo v sredo, 9. 1. 2019, v prostorih Nove univerze na Mestnem trgu 23 v Ljubljani, v avli Ivana Hribarja.

Prosimo, da si za več informacij ogledate vabilo v priponki.

Obveščamo vas, da bo Univerzitetna knjižnica Nove univerze v Ljubljani, katere del je tudi knjižnica Fakultete za državne in evropske študije, v petek, 28.12.2018, odprta do 16. ure.

Obveščamo vas, da bo Fakulteta za državne in evropske študije Nove univerze v ponedeljek, 24. 12. 2018 in 31. 12. 2018, zaprta zaradi kolektivnega dopusta. Informacije ta dan lahko dobite do 13. ure na telefonski številki 040 740 500.

V četrtek, 27. 12., in v petek, 28. 12. 2018, ter v četrtek, 3. 1., in v petek, 4. 1. 2019,  bo fakulteta poslovala po običajnem poslovnem času.

Lepe praznike!

Predsednik Študentskega svet FDŠ NU v skladu s Pravilnikom o volitvah v Študentski svet FDŠ NU in Poslovnikom ŠS FDŠ NU razpisuje imenovanje treh (3) članov Volilne komisije za izvedbo volitev članov in funkcionarjev ŠS FDŠ NU.

Vse zainteresirane študentke in študente naprošamo, da svojo prijavo oddajo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do vključno 15. 11. 2018.

Član volilne komisije ne more kandidirati za člana ŠS FDŠ NU oz. funkcionarja.

Člane Volilne komisije bo na podlagi prispelih prijav izbral ŠS FDŠ NU.

 

Ivan Kramberger

Predsednik ŠS FDŠ NU

Obveščamo vas, da bo fakulteta od srede, 31. 10. 2018, do vključno petka, 2. 11. 2018, zaprta zaradi praznikov. 

Rezultat iskanja slik za fdš

Obveščamo vas, da se od študijskega leta 2018/2019 dalje zaključna (diplomska in magistrska) dela na Fakulteti za državne in evropske študije oddajo izključno v elektronski (Word in PDF) obliki. Za doktorske študente se oddaja zaključnega dela ne spremeni.

Diplomska in magistrska dela študenti po odobritvi s strani knjižnice oddajo v Referat v dveh (2) identičnih izvodih v elektronski obliki (PDF in Word) za knjižnico. Datum oddaje diplomskega dela Referat vnese v bazo podatkov, ki so vidni tudi v študentovem elektronskem indeksu. Študenti oddajo v referat tudi lastnoročno podpisano »Izjavo o avtorstvu in navedba lektorja«. Knjižnica oddano zaključno delo opremi z elektronskim žigom in objavi na spletu. V dogovoru z mentorjem lahko študent odda zaključno delo v enem (1) trdo vezanem izvodu tudi za mentorja.


Za doktorske študente se oddaja zaključnega dela ne spremeni in še vedno poteka v fizični obliki v treh (3) izvodih skladno s Pravilnikom o študiju na fakulteti članici Nove univerze. Dva (2) izvoda pošlje knjižnica kot obvezni izvod v Narodno in univerzitetno knjižnico, en (1) izvod se arhivira v knjižnici. V dogovoru z mentorjem lahko študent odda zaključno delo v enem (1) trdo vezanem izvodu tudi za mentorja.